hírek

Cikkek

 

A megfelelő védőfelszerelések alkalmazásával történő megelőzés jelentősen kisebb kiadással jár, mint az ütközésből eredő károk helyreállítása.

Az automatizált üzemek tranzitzónáiban mind a személyi biztonság, mint a termelőeszközök zökkenőmentes működése alapvető fontosságú, melyhez nagy segítséget nyújtanak olyan előregyártott, egyszerűen telepíthető biztonságtechnikai elemek, melyek biztonságos, és egyben magas színvonalú munkakörnyezetet teremtenek a dolgozók számára.

Az Axelent idén ősszel számos újdonsággal jelentkezik a biztonságtechnika területén. A rugalmas oszlopok, gyalogosvédelmi rendszerek hosszútávon időtálló megoldást kínálnak a biztonságos környezet kialakítása érdekében. Tekintse meg videónkat, melyben ’Axel’ bemutat néhány praktikus megoldást:

 

Gyorsaság, hatékonyság és kreativitás. Leginkább ezekkel a szavakkal lehetne összefoglalni, amit egy Axelent gépbiztonsági kerítés használata nyújt mind a felhasználó, mind a rendszer tervezője számára. Az Axelent AB családi vállalkozásként indult el 1990-ben, azóta világszerte több mint 50 országban értékesítik egyedi fejlesztésű termékeiket.

Bővebben...