hírek

Innovatív gépbiztonság: Axelent

Gyorsaság, hatékonyság és kreativitás. Leginkább ezekkel a szavakkal lehetne összefoglalni, amit egy Axelent gépbiztonsági kerítés használata nyújt mind a felhasználó, mind a rendszer tervezője számára. Az Axelent AB családi vállalkozásként indult el 1990-ben, azóta világszerte több mint 50 országban értékesítik egyedi fejlesztésű termékeiket.

Néhány évvel ezelőtt még nyugat-Európában is jellemző volt, hogy a rendszerépítő cégek nagy része a saját maga által legyártott, egyszerű huzalrácsból készített kerítéssel határolta műszaki berendezéseit. A megoldás olcsónak bizonyult, és a holt időszakokban munját adott az alkalmazottaknak. Ez a tendencia a megnövekedett automatizálási igénnyel sokat változott. Egyre több rendszertervező cég keres olyan gyorsan építhető, kulcsrakész megoldást, mellyel ráfordított időt, és munkaerőt takaríthat meg, ezzel még hatékonyabbá téve a vállalkozás működésést. 

Az Axelent gépbiztonsági kerítések egyedisége éppen abban mutatkozik meg, hogy a napjainkban fellépő igényre jól átgondolt választ ad, mely nem csak praktikus, de megfelel azoknak a gépbiztonsági direktíváknak is melyeknek a 'saját kezűleg legyártott' kerítéselemek korántsem tettek eleget.  Nem utolsósorban az Axelent kerítéselemekből épített rendszerek a gyátóüzemeknek, csarnokoknak olyan rendezett, "high-tech" megjelenést biztosítanak, mely emeli az üzem vagy csarnok médiaképességét, ez által a marketing munkák színvonalát és eredményességét is. Nem beszélve a dolgozók igényes munkakörnyezetéről, és a vevői látogatók elé táruló modern, letisztult, és professzionális gyártókörnyezetről.

 

A teljes cikk megjelent: MM Műszaki Magazin, 2017.04 - Április