hírek

Robotakadémia

Robotprogramozási tanfolyam
Robotakadémia

A robottechnika sikeres ipari bevezetése nagyban segíti a cégek versenyképességét, melyet a robottechnika alkalmazása alapvetően a termelékenység növekedése, a gyártási költségek csökkentése, az egyenletes és kiváló minőség, valamint a termékrugalmasság biztosítása útján teszi lehetővé. A technikát legjobban kihasználni azonban csak naprakész tudással rendelkező szakemberek képesek, melyhez nélkülözhetetlen az ismeretek rendszeres megújítása, és bővítése.

Képzéseinket nem csak azoknak ajánljuk, akik rendelkeznek ipari robotokkal, hanem azoknak is, akik szeretnék alaposabban megismerni, hogy mire képes egy ipari robot a gyakorlatban, hogy annak saját cégüknél való alkalmazási lehetőségét megalapozottan fel tudják mérni.

Az elmúlt években sokat tettünk annak érdekében, hogy tanfolyamainkat a résztvevők a lehető legjobb körülmények között végezhessék el, és a képzések eleget tegyenek a legkorszerűbb minőségi elvárásoknak is. Cégünknél bevezetett minőségirányítási rendszert a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Intézet akkreditálta.

Elméleti tanfolyamainkat egyetemi oktatók, gyakorlati képzéseinket a szakterületet gyakorlatban is művelő kollégák tartják.

Gyakorlati képzésinket Yaskawa Motoman ipari robotokon tartjuk, és a szerzett tanúsítvány jó ajánlólevél az adott szakterület műveléséhez.

Tanfolyamok:

RA-P01 On-line robotprogramozási alapismeretek (4 napos)

RA-P03 On-line robotprogramozás ívhegesztési alkalmazás (1/2/3 napos)

RA-T03 Off-line robotprogramozási alapismeretek